Over Francis

Francis boetzkes

Francis is een intuïtief loopbaanadviseur met een zakelijke achtergrond in de HR & Arbeidsbemiddeling. 

Met een warme en empathische houding kan ze jou een spiegel voorhouden en (voor haar) logische linken leggen; die jij zelf nog nooit hebt gelegd. 
Ze heeft haar kwaliteiten o.a. ingezet voor bedrijven als Randstad, Hilton Amsterdam, Achmea & Aegon. 

Francis wordt door haar cliënten omschreven als vakkundig en professioneel met een warme betrokkenheid. Ze zijn onder andere tevreden over haar manier van analyseren en terugkoppelen, intuïtieve en aanvoelende kwaliteiten, effectieve gesprekstechnieken / opdrachten en het stellen van kritische vragen. 

Francis kan goed aanvoelen waar jij behoefte aan hebt, stelt jou op je gemak en zal jou altijd in je waarde laten.

Loopbaancoach Leeuwarden, Loopbaancoaching Leeuwarden, Boetzkes, Jobcoach Leeuwarden, Jobcoach, Loopbaancoach Friesland, Loopbaancoaching Friesland, Online coaching, online loopbaancoaching, keuzestress, millenial coaching, hoogsensitiviteit, coaching hsp, hoogsensitiviteit loopbaancoaching
coachen op intuïtie, lifecoaching, loopbaancoaching, loopbaanontwikkeling, leeuwarden, friesland, hoogsensitief, grenzen leren aangeven, ontwikkeling, loopbaanplannen, jobcoach, wat wil ik over 5 jaar

door francis:

‘Ik zorg tijdens mijn sessies voor een vertrouwensband. Ik neem de tijd en de ruimte en alles is bespreekbaar. Zo worden vele facetten uit jouw leven besproken tijdens onze sessies. Jouw loopbaan, jouw levenspad en jouw persoonlijke situatie. Je neemt jezelf altijd mee in het werkveld en door het leren kennen van, en van een afstand kijken naar, jouw unieke karaktereigenschappen zul je op alle gebieden in jouw leven effectiever met situaties om kunnen leren gaan. 

Mogelijke angst om jezelf open te stellen neem ik bij je weg, ‘maskers’ worden afgezet en we gaan op een hele logische en veilige manier naar de kern. 

Ik voer altijd een intakegesprek alvorens ik met iemand een coachtraject aan ga. Tijdens dit gesprek kunnen we beide ‘voelen’ of we de juiste match zijn en of we vertrouwen in elkaar voelen en ervaren. Als ik een traject met jou aanga, heb je mijn volle commitment. 

Benieuwd of het 'klikt' met deze coach?