Praktische informatie

Aanvullende Informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening:
zie pagina algemene voorwaarden.

Register Loopbaanprofessional – NOLOC Erkend:
NOLOC is hét keurmerk voor de loopbaanprofessional. 
Dit keurmerk toont aan dat de professional beschikt over beroeps-specifieke kennis, vaardigheden, ervaringen en intervisies.

Door het RL – NOLOC keurmerk is in de markt duidelijk welke loopbaanprofessionals door middel van toetsing voldoen aan de gestelde hoge kwaliteitseisen. Op deze manier borgen we de professionaliteit van de loopbaanprofessional en ook de professionaliteit van het loopbaanvak. NOLOC erkende loopbaanprofessionals beschikken over minimaal HBO-Niveau, hebben de professionaliteit aangetoond en hebben ten minste 1.200 uur specifieke beroepservaring als loopbaanprofessional.

Zie de website van het NOLOC voor meer inhoudelijke informatie.

Gesprekslocaties:

  • Voel je Goed Centrum Leeuwarden
  • Online coaching
  • Wandelend in Park Vijversburg (Tytsjerk, nét buiten Leeuwarden) of een ander natuurpark in overleg.
  • In overleg bij jou thuis (Omgeving Leeuwarden)
  • Mocht je in omgeving Castricum (nabij Alkmaar) wonen, ben ik in overleg ook in de gelegenheid om af en toe bij jou thuis te komen. Reiskosten zijn hier niet van toepassing.  
Loopbaancoach Leeuwarden, Loopbaancoaching Leeuwarden, Boetzkes, Jobcoach Leeuwarden, Jobcoach, Loopbaancoach Friesland, Loopbaancoaching Friesland, Online coaching, online loopbaancoaching, keuzestress, millenial coaching, hoogsensitiviteit, coaching hsp, hoogsensitiviteit loopbaancoaching

"Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen."
- Mark Zuckerberg