Aanbod trajecten

Tijdens het loopbaantraject maken wij gebruik van het Werkboek LoopbaanKompas. Dit werkboek ontvang jij bij aanschaf van een traject van minimaal 5 sessies en bevat opdrachten en handreikingen om antwoord te vinden op de voornaamste loopbaanvragen: ‘Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik’. Hiernaast zet ik op maat gepersonaliseerde opdrachten, visualisaties en loopbaanspellen in tijdens ons traject.

 Alle opdrachten worden gepersonaliseerd n.a.v. onze gesprekken en jouw behoefte.


Wil jij:
  • achter jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen komen?
  • jouw emoties effectief leren inzetten voor zowel jezelf als de ander?
  • keuzes leren maken die dicht bij jezelf liggen?
  • er achter komen wat écht belangrijk voor jou is?
  • meer contact maken met de puurheid en levendigheid in jezelf?
  • meer zelfkennis vergaren?

Tijdens het intakegesprek maken wij kennis, brengen wij jouw loopbaanvraagstuk in kaart en bespreken wij jouw professionele ontwikkeling tot nu toe. 

Doel: Inzicht verkrijgen in jouw huidige loopbaanvraagstuk(ken) en kijken of er een match is met de loopbaancoach.

Resultaat: Je hebt in kaart met welk loopbaanvraagstuk je aan de slag wilt gaan en kiest of je een loopbaantraject aan wilt gaan, en zo ja; welke geschikt is voor jou op dit moment.

Inhoud: Kennismaking, CV bespreken en loopbaanvraagstukken in kaart brengen. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding

Investering:
1 gesprek (45 min) en €56,- incl. btw (particulier tarief). 

In 3 sessies kom je er achter wat jouw competentie- en interesseprofiel is, bespreken wij jouw loopbaanvraagstukken en welke stappen jij kunt gaan zetten op korte-termijn. We sluiten het traject af met een loopbaanplan.

Doel: Inzicht verkrijgen in jouw huidige loopbaanvraagstukken en jouw beroepsprofiel. Het concreet maken van de te zetten vervolgstappen.

Resultaat: Je weet waar jouw knelpunten liggen en waar je naartoe gaat werken. Je visie is duidelijker en concreter en je hebt inzichten gekregen voor jouw professionele zelfkennis. 

Inhoud: In 3 sessies gaan we het gesprek met elkaar aan over jouw huidige loopbaanvraag. We volbrengen enkele opdrachten uit het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ en we zetten een interesse- en competentietest in. We ronden het traject af met een korte-termijn loopbaanplan. 

Je bent gedurende het hele traject ook zelf in de regie over de te bespreken vraagstukken en hier kiezen we bijbehorende/helpende opdrachten bij. We evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding

Investering:
3 sessies van 1,5 uur en €560,- incl. btw (particulier tarief). 

In dit 2-3 maanden loopbaantraject leggen we de basis voor jouw gewenste loopbaanplan en brengen we jouw loopbaanvraagstukken in kaart.

We leggen accenten op 1 of 2 van deze vragen:
– Wie ben ik écht?
– Wat wil ik écht?
– Wat kan ik écht? / Wat maakt mij uniek?
– De beroepsverkenning / sollicitatietraining

Doel: Jou volledig in je kracht te zetten en handvaten en (zelf)kennis mee te geven waar je de komende 3 jaren wat aan hebt.

Resultaat: Je komt steviger in je schoenen te staan en standvastiger op de werkvloer/ de arbeidsmarkt. Dit resulteert in kwalitatief goede loopbaanstappen die op een natuurlijke manier gaan volgen.

Inhoud: In 5 sessies brengen we in overeenstemming met jouw loopbaanvraag enkele van de volgende facetten in kaart: kwaliteiten/valkuilen/uitdagingen/allergieën, 
de levensloop, jouw waarden, overtuigingen, belemmeringen, wensberoepen, voorwaarden en energiegevers- en vreters.

We bespreken obstakels die momenteel op jouw (loopbaan)pad liggen en je kijkt deze aan, om er vervolgens op een natuurlijke manier, die dicht bij jezelf ligt, mee om te gaan.
Daarna ga je aan de slag met het opmaken van een loopbaanplan.

Op basis van jouw behoefte worden bepaalde (professionele of persoonlijke) onderwerpen belicht, loopbaantesten, sollicitatietraining en/of intuïtieve opdrachten ingezet.
Het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ ontvang je bij aanvang van dit traject, welke als leidraad dient voor het gehele traject.

Je bent gedurende het hele traject zelf in de regie en we evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding
óf 
Bij jou thuis: Na overleg (in Leeuwarden zijn reiskosten n.v.t.)

Investering:
5 sessies van 1,5 uur en €995,- incl. btw (particulier tarief).

In dit 4-5 maanden loopbaantraject leggen we een solide en sterke basis voor jouw persoonlijke en professionele zelfontwikkeling.

Je krijgt antwoord op de vragen:
– Wie ben ik écht?
– Wat wil ik écht?
– Wat kan ik écht? / Wat maakt mij uniek?

Doel: Jou volledig in je kracht te zetten en handvaten en (zelf)kennis mee te geven waar je de komende 10 jaren wat aan hebt.

Resultaat: Je komt steviger in je schoenen te staan en standvastiger op je werk/ de arbeidsmarkt. Dit resulteert in kwalitatief goede loopbaanstappen die op een natuurlijke manier gaan volgen.

Inhoud: In 8 tot 9 sessies brengen we o.a. jouw levensloop in kaart, kwaliteiten/valkuilen/uitdagingen en allergieën, waarden, overtuigingen en belemmeringen, voorwaarden en energiegevers- en vreters. We bespreken obstakels die momenteel op jouw (loopbaan)pad liggen en je kijkt deze aan, om er vervolgens op een natuurlijke manier, die dicht bij jezelf ligt, mee om te gaan. Daarna ga je aan de slag met een gedegen beroepsverkenning en het opmaken van een loopbaanplan.

Op basis van jouw behoefte worden bepaalde (professionele of persoonlijke) onderwerpen belicht, loopbaantesten, sollicitatietraining en/of intuïtieve opdrachten ingezet.
Het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ ontvang je bij aanvang van dit traject, 
welke als leidraad dient voor het gehele traject.

Je bent gedurende het hele traject zelf in de regie en we evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding
óf 
Bij jou thuis: Na overleg (in Leeuwarden zijn reiskosten n.v.t.)

Investering:
8 tot 9 sessies van 1,5 uur en €1695,- incl. btw (particulier tarief). 

Kom Weer in Contact met Jezelf – 1-op-1 Traject 

Soms staat iemand op het punt dat hij/zij het allemaal even niet meer weet. 

Wie ben ik nou ook alweer, waar sta ik ook alweer voor? Waar ben ik goed in, wat is mijn natuurlijke talent? Wat zoek ik en wat wil ik nou écht? 

Natúúrlijk weet je op veel van deze vragen ergens wel antwoord, alleen merk je dat je van jezelf verwijdert bent geraakt. Je komt er niet bij. Je voelt dat er iets niet goed is op dit moment, en dat je jezelf voorbij loopt als je zo door gaat. 

In jouw loopbaan én op persoonlijk vlak ben jij zoekend. Wat speelt er bij jou? Wat leeft er in jou? Wie ben jij, los van alle verwachtingen? 

Dit traject omvat naast het loopbaanelement véél meer dan dat: Persoonlijke coaching / life coaching / talentencoaching / lichaamsgerichte coaching / intuïtieve coaching.

Daar waar het op neerkomt: Francis Boetzkes of Brigitta Steenhoff nemen jou onder hun hoede. Wij bieden jou een veilige, vertrouwde en comfortabele basis om contact te maken met jezelf. Wat speelt er écht bij jou? Wie ben jij onder al die maskers? Wat zegt jouw lichaam en jouw hart als je daar naar oprecht luistert?

Persoonlijk contact in het kwadraat; Wij stemmen onze coaching af op jou, en daar waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Om vervolgens te kunnen groeien en ontwikkelen richting de persoon die jij wilt zijn. 
  

Doel: In contact komen met jouw authentieke zelf. Er achter komen waar jij voor staat, wat jóuw wensen en verlangens zijn en wat jóuw unieke bijdrage in deze wereld en in het werkveld is.

Resultaat: 
Bewuster keuzes maken die goed voor jou en jouw omgeving zijn.

Het is onze missie om mensen weer terug te brengen naar hun eigen ‘pad’. Mensen hun eigen koers weer te laten varen. Dit kan heel concreet, op het gebied van loopbaan, en dat kan ook op andere vlakken en fases in het leven zijn. Wij leren jou aan om meer naar jouw lichaam te luisteren en hier mee te communiceren, wij leggen jou theorie uit over hoe bepaalde zaken werken zodat jij de grotere lijnen kan gaan doorzien, en helpen jou om te kunnen groeien in het voelen (en doorvoelen) van emoties.
En vooral; jij leert jezelf op een hele veilige manier een spiegel voor te houden. Wie ben ik écht?! Wat wil ik écht?!

Inhoud: 
Het traject bestaat uit 6 sessies.

De coaching wordt uitgevoerd door de coaches:
Francis Boetzkes of Brigitta Steenhoff.

– Intake: Kennismaking met de coach.
Samen jouw coachdoel inzichtelijk maken.
– Dagdeel 1: Biografiegesprek / jouw leven beleefd / contact met jouw innerlijk kind / spanning uit het lichaam bewegen 
– Dagdeel 2: Kwaliteiten / talentensessie / inzicht in jouw maskers
– Dagdeel 3: Familiesysteem / jouw plek in groepen
– Dagdeel 4: Waarden / Essentiesessie / In contact met jouw ware kern
– Dagdeel 5: Transitiesessie / Transformatiesessie
– Dagdeel 6: In Actie !

Francis Boetzkes en Brigitta Steenhoff hebben een traject ontwikkelt wat jou handen en voeten gaat geven richting meer contact met je innerlijke veerkracht. Theorie en intuïtie komen samen en verweven zich tot een prachtig resultaat: Jij gaat jezelf sessie voor sessie krachtiger voelen.

Locatie mogelijkheden:
De dagdelen vinden plaats in het VoelJeGoedCentrum in Leeuwarden. Fonteinland 7c, 8913CZ Leeuwarden, 2e etage.

Investering:
€1295,- incl. btw voor 6 sessies en 1 intakegesprek 

Dus? Ben jij zoekende, weet jij het even niet meer.

Contact ons, wij zijn er om jou te ondersteunen. 

Afgestemd op jouw behoeften.

Voor empatische / sensitieve mensen / HSP

In groepjes van min 4, max 5 personen. 
6 dagdelen van 9 tot 12.
2 coaches 
In Leeuwarden / yoga ruimte 
Vrijdagochtend Welk traject past bij jou?