Aanbod trajecten

Tijdens het loopbaantraject maken wij gebruik van het Werkboek LoopbaanKompas. Dit werkboek ontvang jij bij aanschaf van een traject van minimaal 5 sessies en bevat opdrachten en handreikingen om antwoord te vinden op de voornaamste loopbaanvragen: ‘Wie ben ik, Wat wil ik en Wat kan ik’. Hiernaast zet ik op maat gepersonaliseerde opdrachten, visualisaties en loopbaanspellen in tijdens ons traject.

 Alle opdrachten worden gepersonaliseerd n.a.v. onze gesprekken en jouw behoefte.


Tijdens het intakegesprek maken wij kennis, brengen wij jouw loopbaanvraagstuk in kaart en bespreken wij jouw CV/ professionele ontwikkeling tot nu toe. 

Doel: Inzicht verkrijgen in jouw huidige loopbaanvraagstuk(ken) en kijken of er een match is met de loopbaancoach.

Resultaat: Je hebt in kaart met welk loopbaanvraagstuk je aan de slag wilt gaan en kiest of je een loopbaantraject aan wilt gaan, en zo ja; welke geschikt is voor jou op dit moment.

Inhoud: Kennismaking, CV bespreken en loopbaanvraagstukken in kaart brengen. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding

Investering:
1 gesprek (45 min) en €56,- incl. btw (particulier tarief). 

In 3 sessies kom je er achter wat jouw competentie- en interesseprofiel is, bespreken wij jouw loopbaanvraagstukken en welke stappen jij kunt gaan zetten op korte-termijn. We sluiten het traject af met een loopbaanplan.

Doel: Inzicht verkrijgen in jouw huidige loopbaanvraagstukken en jouw beroepsprofiel. Het concreet maken van de te zetten vervolgstappen.

Resultaat: Je weet waar jouw knelpunten liggen en waar je naartoe gaat werken. Je visie is duidelijker en concreter en je hebt inzichten gekregen voor jouw professionele zelfkennis. 

Inhoud: In 3 sessies gaan we het gesprek met elkaar aan over jouw huidige loopbaanvraag. We volbrengen enkele opdrachten uit het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ en we zetten een interesse- en competentietest in. We ronden het traject af met een korte-termijn loopbaanplan. 

Je bent gedurende het hele traject ook zelf in de regie over de te bespreken vraagstukken en hier kiezen we bijbehorende/helpende opdrachten bij. We evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding

Investering:
3 sessies van 1,5 uur en €560,- incl. btw (particulier tarief). 

In dit 2-3 maanden loopbaantraject leggen we de basis voor jouw gewenste loopbaanplan en brengen we jouw loopbaanvraagstukken in kaart.

We leggen accenten op 1 of 2 van deze vragen:
– Wie ben ik écht?
– Wat wil ik écht?
– Wat kan ik écht? / Wat maakt mij uniek?
– De beroepsverkenning / sollicitatietraining

Doel: Jou volledig in je kracht te zetten en handvaten en (zelf)kennis mee te geven waar je de komende 3 jaren wat aan hebt.

Resultaat: Je komt steviger in je schoenen te staan en standvastiger op de werkvloer/ de arbeidsmarkt. Dit resulteert in kwalitatief goede loopbaanstappen die op een natuurlijke manier gaan volgen.

Inhoud: In 5 sessies brengen we in overeenstemming met jouw loopbaanvraag enkele van de volgende facetten in kaart: kwaliteiten/valkuilen/uitdagingen/allergieën, 
de levensloop, jouw waarden, overtuigingen, belemmeringen, wensberoepen, voorwaarden en energiegevers- en vreters.

We bespreken obstakels die momenteel op jouw (loopbaan)pad liggen en je kijkt deze aan, om er vervolgens op een natuurlijke manier, die dicht bij jezelf ligt, mee om te gaan.
Daarna ga je aan de slag met het opmaken van een loopbaanplan.

Op basis van jouw behoefte worden bepaalde (professionele of persoonlijke) onderwerpen belicht, loopbaantesten, sollicitatietraining en/of intuïtieve opdrachten ingezet.
Het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ ontvang je bij aanvang van dit traject, welke als leidraad dient voor het gehele traject.

Je bent gedurende het hele traject zelf in de regie en we evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding
óf 
Bij jou thuis: Na overleg (in Leeuwarden zijn reiskosten n.v.t.)

Investering:
5 sessies van 1,5 uur en €995,- incl. btw (particulier tarief).

In dit 4-5 maanden loopbaantraject leggen we een solide en sterke basis voor jouw persoonlijke en professionele zelfontwikkeling.

Je krijgt antwoord op de vragen:
– Wie ben ik écht?
– Wat wil ik écht?
– Wat kan ik écht? / Wat maakt mij uniek?

Doel: Jou volledig in je kracht te zetten en handvaten en (zelf)kennis mee te geven waar je de komende 10 jaren wat aan hebt.

Resultaat: Je komt steviger in je schoenen te staan en standvastiger op je werk/ de arbeidsmarkt. Dit resulteert in kwalitatief goede loopbaanstappen die op een natuurlijke manier gaan volgen.

Inhoud: In 8 tot 9 sessies brengen we o.a. jouw levensloop in kaart, kwaliteiten/valkuilen/uitdagingen en allergieën, waarden, overtuigingen en belemmeringen, voorwaarden en energiegevers- en vreters. We bespreken obstakels die momenteel op jouw (loopbaan)pad liggen en je kijkt deze aan, om er vervolgens op een natuurlijke manier, die dicht bij jezelf ligt, mee om te gaan. Daarna ga je aan de slag met een gedegen beroepsverkenning en het opmaken van een loopbaanplan.

Op basis van jouw behoefte worden bepaalde (professionele of persoonlijke) onderwerpen belicht, loopbaantesten, sollicitatietraining en/of intuïtieve opdrachten ingezet.
Het ‘Werkboek LoopbaanKompas’ ontvang je bij aanvang van dit traject, 
welke als leidraad dient voor het gehele traject.

Je bent gedurende het hele traject zelf in de regie en we evalueren regelmatig de voortgang van het traject. 

Locatie mogelijkheden:
F2F: Coachruimte in het Voel Je Goed Centrum Leeuwarden
óf
Online: Via videoverbinding
óf 
Bij jou thuis: Na overleg (in Leeuwarden zijn reiskosten n.v.t.)

Investering:
8 tot 9 sessies van 1,5 uur en €1695,- incl. btw (particulier tarief). 

Intuïtief coachtraject 
Gesprekken en opdrachten afgestemd op jouw behoeften, met de vastigheid van een werkboek waar jij jouw opdrachten en aantekeningen in maakt. 

Wil je graag meer leren over jouw eigen kwaliteiten, wensen, belemmeringen en verlangens? Wil jij er achter komen waar jij voor staat en hier dan ook volledig achter gaan staan? 
Wil jij groeien in jouw zelfvertrouwen? 
Weer op jouw eigen koers gaan varen?
Jezelf ontwikkelen en persoonlijke ontwikkeling aangaan?
Wil jij zaken aankijken waar jij in het dagelijks leven geen tijd voor vrij maakt?

Kortom; wil jij er achter komen wat jouw pad is?

Het is het mijn missie om mensen weer terug te brengen naar hun eigen ‘pad’. Mensen hun eigen koers weer te laten varen. Dit kan heel concreet, op het gebied van loopbaan, en dat kan ook op andere vlakken en fases in zijn/haar leven zijn. Ik leer jou aan om meer naar jouw lichaam te luisteren, ik leg theorie uit over hoe bepaalde zaken werken zodat jij de grotere lijnen kan gaan doorzien, ik help jou om te kunnen groeien in het voelen (en doorvoelen) van emoties. En vooral; ik houd jou op een hele veilige manier een spiegel voor. Zodat jij bewuster keuzes kunt gaan maken die goed voor jou zijn. 

Ik help jou d.m.v. het leren kennen van jouw persoonlijkheid, situaties in perspectief te plaatsen. We passen theorie toe waar nodig en laten jou vooral de richting bepalen. Waar heb jij behoefte aan, wat belemmert jou op dit moment om te gaan wat jij wilt? Wat wil je écht? Zowel op persoonlijk, als op werkvlak.

Intuïtieve coaching is een veelgebruikte vorm van coaching waarin je leert om meer te luisteren naar jouw innerlijke stem en lichaam. Jouw onderbuikgevoel, of ook wel ‘gut feeling’ genoemd. Intuïtieve sessies met mij zijn sessies waarin jij leidend bent; ik begeleid jou ‘op gevoel’ naar de kern van jouw huidige vraag/piekergedachten terwijl we een mooie wandeling maken in de natuur, ik jou op een hele relaxte manier meeneem op reis terwijl je in mijn coachruimte op een yogamatje zit, we kletsen op een stoel of staand oefeningen door de ruimte doen.

Afgestemd op jouw behoeften.

It’s up to you!

Locatie:
In de wintermaanden voeren wij deze 1-op-1 intuïtieve sessies vaak in mijn eigen coachruimte. In de zomermaanden, of als de wens daar is op een mooie winterdag, kunnen we voor de intuïtieve sessies ook de natuur in. Dit in overeenstemming met jouw wensen en reisbereidheid. Park Vijversburg in Tietjerk is bijvoorbeeld een prachtige locatie voor coaching, maar ook het Leeuwarder bos, of een ander natuurgebied behoort tot de mogelijkheden.

Intakegesprek:
Ik voer altijd een intakegesprek alvorens wij een traject met elkaar aangaan om te toetsen of de ‘klik’ er is. Wanneer wij voor elkaar kiezen heb jij ook mijn commitment! Neem even contact op voor vragen, in overleg is er veel mogelijk.

Investering
Een intuïtief coachtraject van
5 sessies á 1,5 uur incl. intake – €995,- incl. btw
8-9 sessies á 1,5 uur incl. intake – €1695,- incl. btw

Los intakegesprek (zonder afname van een traject) – €56,- voor 45 min

Wanneer je al precies weet wat voor (soort) baan je wilt bewerkstelligen, kan ik jou begeleiden in het sollicitatieproces. 

Mijn visie is dat vele informatie over solliciteren online (gratis of tegen een laag tarief) verkrijgbaar is. Er zijn tal van sollicitatie experts die de meest waardevolle tips delen.
Daarom gebruik ik onze tijd tijdens de sessies wijs. Ik geef je tips/handreikingen en linken naar Webinars en een duwtje in de goede richting.

Ik zet jou aan het denken over solliciteren, help je met jouw sollicitatievaardigheden, maak jou wegwijs op LinkedIn en/of geef tips over jouw brief en cv. 

Enne.. Mocht je je nog wat onzeker voelen en je hebt geen traject bij mij doorlopen; zal ik zeker wat oefeningen uit het loopbaantraject met je kunnen doornemen.

Doel: 
Dat jij (krachtig) aan die sollicitatietafel komt te zitten! 

Investering:
De investering in sollicitatiecoaching is in overleg en afhankelijk van het aantal bestede uren en het gestelde budget. 

Welk traject past bij jou?