Waarom boetzkes loopbaancoaching?

écht contact met jezelf

Boetzkes Loopbaancoaching Leeuwarden Online Loopbaancoach

Boetzkes Loopbaancoaching is officieel opgericht in 2020 en zat al vele jaren eerder ‘in het vat’. Nadat Francis voldoende opleidingen en ervaring had opgedaan, werd de inschrijving bij de KVK in september 2020 een feit. 

Nu, in 2022, zijn er vele succesvolle trajecten afgerond en nog velen die gaan volgen. Boetzkes Loopbaancoaching is een bedrijf met een ambitieuze jonge vrouw (en moeder van 2 dochters), met de nodige levenservaring aan het roer. 

Toegankelijk, warm, verdiepend en concreet; dat is waar Francis en Boetzkes Loopbaancoaching voor staan. En dat helemaal anno nu.      

Register Loopbaanprofessional NOLOC erkend Loopbaancoach Leeuwarden

NOLOC erkend

Ik ben een Register Loopbaanprofessional, NOLOC erkend. Dat wil zeggen dat ik in bezit ben van dé erkenning voor Loopbaanprofessionals.

Laagdrempelig contact

Bel/app/mail mij even en ik neem vaak dezelfde dag nog contact met jou op.

Anno nu

Ik ben écht van deze generatie. Ik begrijp de situatie waar dertigers en jonge ouders in zitten. En hiernaast kan ik de generatie daarboven juist helpen wegwijs te maken in de huidige sollicitatiewereld.

Persoonlijk

Je kunt (bijna) altijd bij mij terecht voor vragen. Ik ben bereikbaar via mail/app/bellen/f2f. Tijdens het traject ben ik jouw back-up wanneer je hulp nodig hebt in jouw sollicitatieproces. En mocht het tijdens jouw traject even niet lekker lopen op andere vlakken in jouw leven en wil je daar even over sparren? We nemen het gewoon mee!

Tijdens het traject naar blijvend nieuwe inzichten

Ik ga échte verdieping met jou aan als jij hier voor open staat. Trajecten met mij zijn verre van oppervlakkig en we raken persoonlijke thema's en patronen aan die we duidelijk en inzichtelijk op tafel leggen. Dit maakt dat jij hier meer rust in kan gaan vinden op de werkvloer en op de arbeidsmarkt.

Altijd persoonlijk testgebruik

Ik maak alleen gebruik van testen als ze ook daadwerkelijk bijdragen aan het gewenste resultaat en als ze ondersteunend zijn aan de te bespreken thema's. Je zult tijdens mijn trajecten dus niet uren testen hoeven maken die toch niet blijven hangen.

Heel goed beoordeeld

Ik ben ontzettend trots op mijn ontvangen reviews en de 5-sterren beoordeling op Google. Neem gerust eens een kijkje onder het kopje 'reviews'.

Online én op locatie

Ik coach online door heel Nederland en f2f in Leeuwarden. In overleg is er veel mogelijk! Lijkt het je bijv. leuk om eens een sessie in de buitenlucht te doen? Dan gaan we op zoek naar mogelijkheden en zoeken we samen een mooi natuurgebied uit om in te wandelen / coachen!

Écht contact

Boetzkes Loopbaancoaching staat voor écht contact en échte verbinding met de coach. Het is uniek vandaag de dag; deze generatie is snel, vluchtig en ziet graag direct resultaat. Met je vrienden en collega’s spreken over wat je drijft, over wat je écht bezig houdt, waar je kwetsbaarheden en onzekerheden liggen en wat je diepste wensen en verlangens zijn; het lijkt alsof daar geen ruimte voor is. 

Wie maakt het niet mee? Je bent jezelf nét aan het openstellen in een persoonlijk gesprek (wat je misschien al niet heel gemakkelijk afgaat), en je gesprekspartner kijkt ondertussen even op zijn/haar telefoon, óf krijgt net een melding *pling*. 
Oef, dat voelt als afwijzing! Weg emotie / weg unieke moment. Jij herpakt jezelf weer snel en de ander vraagt ‘waar was je ook alweer’? Jij zegt: ‘Ah, zo belangrijk was het nou ook weer niet..’

Maar dat is het wél. Je stelt jezelf open en dat is kwetsbaar. Dat is enorm kostbaar en waardevol. Daar ligt jouw échte kracht. Jouw drijfveren / overtuigingen / échte kwaliteiten en verlangens. Wat drijft jou écht? 

Dit is hoe ik onze coaching aanga. Ik neem de tijd en de rust voor jou. Deze unieke momenten bereiken we veel in onze sessies. Momenten waar wij echt bij jouw kern komen. Na de sessie ben je bek af. Je weet het even niet als je de ruimte uit stapt of de skype sessie wegklikt. 

Én dan komt het… Een lach op je gezicht, een powerboost in je lijf.

Het moment waarop je weet dat het je kracht heeft gegeven. Je hebt jezelf opengesteld en je bent trots. Trots op jezelf en op de dingen waar jij voor staat. Je hebt waardevolle informatie aan de oppervlakte gekregen.

Dit is wie jij écht bent. Om dit te kunnen laten zien heb je vertrouwen nodig. Dat geef ik jou, zodat jij vervolgens weer kunt gaan vertrouwen op jezelf. 

In de avond loop je nog even een rondje om het te laten bezinken. Ja, dit was een goede stap richting jezelf.

Ook toe aan een écht gesprek?