Klantreviews

Johannes van Tuinen
Begon het traject als: Sporthalbeheerder
Is nu: Medewerker Multiservice van der Graaf

 

De sessies bij Boetzkes loopbaan coaching hebben mij inzicht gegeven in bepaalde zaken. Vooral voor mezelf, dat is waardevol als je daar op een goede manier mee omgaat. Het is ook heel erg fijn dat Francis hier op inspeelt en meedenkt. Ze stelt voor mij en aan mij de juiste vragen en weet mensen (mij in ieder geval) te triggeren en te raken op bepaalde aspecten, ze leert je dan ook anders kijken naar dingen. Ik heb het als erg fijn, vertrouwd en leerzaam ervaren. Door Francis ga ik nu andere deuren openen die meer bij me passen!

Ik raad iedereen die vast loopt in zijn/haar carriere/beroep Boetzkes loopbaancoaching aan. Ook heb je zelf genoeg mogelijkheid om onderwerpen of iets anders in te brengen. Het is wel mijn/jouw traject met haar.

 
Stefan Tabak
Begon het traject als: Specialistisch reiniger
Is nu: Zelfstandig Ondernemer Combico – InfoFrame

 

Hele fijne sessies gehad bij Francis. Door de gesprekken die we gevoerd hebben, ben ik dichter bij mijzelf gekomen en heb ik bevestigd gekregen, waar naar op zoek was. Dit door de professionele en open houding van Francis en de kritische vraagstelling op de juiste momenten. Francis zet je echt aan het werk, om goed naar jezelf te kijken.
Bedankt!

Petra Gijsen
Begon het traject als Zelfstandig Onderneemster PetraKinderbegeleiding en is dit met veel passie en daadkracht blijven doen.

Ik vond het traject erg waardevol. Het traject werd op mijn behoeften aangepast en ik kon daardoor bij mijn eigen vraag blijven. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik meer bij mijn grenzen kan blijven en duidelijker naar de inhoud van mijn agenda kan kijken en mij er beter aan kan houden. Het geeft mij rust!

Lisette Alserda
Begon het traject als Financieel Medewerkster, en heeft zich nadien aangemeld voor de opleiding Logopedie. 
 
Zeer tevreden over het loopbaantraject dat ik gevolgd heb bij Francis! Door middel van inspirerende coachingssessies en afwisselende opdrachten helpt zij jou je sterke punten en valkuilen in kaart te brengen en creëer je nieuwe inzichten voor de toekomst. Haar positieve en vrolijke insteek zorgt voor nieuwe energie en ze is tevens een erg goede luisteraar. Ook sprak haar persoonlijke benadering mij erg aan. Jij als persoon staat centraal en ook tijdens het traject is er veel ruimte om je wensen t.a.v. het traject kenbaar te maken. Francis helpt jou erachter te komen wat je passie is. Een warme aanbeveling als je op zoek bent naar hulp in het bepalen van richting in je loopbaan!
– Medewerker slachtofferhulp
 
Ik ben via de overheid bij Francis Boetzkes terecht gekomen. Vanaf het eerste contact verliep alles feilloos. De coaching was goed gestructureerd mbt arbeidsmarktscan, compententie test, opdrachten en gesprekken. Francis bracht in een korte tijd bij mij naar boven wat belangrijk is voor mijn volgende stap. Haar persoonlijke benadering is zeer fijn, duidelijk en effectief. Ik voelde mij al gauw op mijn gemak in het was goed om mijn gevoelens op een veilige manier met haar te kunnen delen. De wisselwerking was super in onze communicatie waardoor ik weer veel nieuwe energie kon opdoen en inspiratie heb verkregen. Heel hartelijk dank Francis. :-
– GZ-Psycholoog, heeft na het traject een switch gemaakt naar een andere werkgever.

Nadat ik op werkgebied een nieuwe uitdaging was aangegaan, bleek na een vrij korte periode dat de werkzaamheden niet aansloten bij wat ik ambieerde. Ik besloot om te gaan stoppen met deze baan en tijd te nemen voor rust en bezinning. Hierin wilde ik verdieping en ik koos voor een loopbaancoachtraject. Mijn doel hierbij was om zicht te krijgen op mijn kwaliteiten en valkuilen en om te reflecteren op mijn professionele ontwikkeling. Bij Francis voelde ik mij gehoord en op mijn gemak. Met haar respectvolle en zachte benadering, kwamen we samen tot de kern. Ik ben nu standvastiger: ik weet waar mijn hart ligt en in welke richting ik mijn nieuwe baan wil zoeken. Het traject is voor mij waardevol geweest. Het contact met Francis was laagdrempelig en ook na het afronding is zij nog altijd bereikbaar voor vragen of om ergens over te sparren. Een aanrader!

– Owner & Artist Manager Epic247 MusicGroup

Een goede coach is een winst voor iedere ondernemer. D.m.v haar effectieve professionele gesprek technieken, weet Francis je feilloos langs je kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen mee te nemen en je daardoor weer de bomen in het bos te zien staan en je nieuw inzichten en actiepunten mee te geven. Voor mij is/was het coaching traject met Francis een erg waardevolle bijdrage voor mijn persoonlijke en professionele groei in mijn onderneming tijdens de Covid-19 periode, waarmee ik praktische tools kreeg om elke dag nieuwe stappen te zetten.

Marijke de Jong

Begon het traject als Servicemedewerkster en heeft ontslag genomen voor het volgen van een opleiding richting haar wensberoep.

Omdat ik vastliep in mijn huidige werk en een beetje obsessief bezig ging om één richting op te gaan had ik een frisse blik nodig om mij naar een eventuele nieuwe baan te begeleiden.

Het doel was om gewoon weer plezier in het werk te krijgen. In wat voor functie dan ook. Francis weet met de juiste methodes en vragen te stellen heel veel uit je te krijgen. Met leuke opdrachten in de sessies enorm veel over mijzelf te weten gekomen. Wat zijn mijn belangrijkste waarden in het leven? Welke dingen heb ik nodig in het werk? Wat motiveert mij?

Met enorm veel passie, gevoel en plezier deze sessies gedaan en ik kan iedereen die hoe dan ook maar vast loopt in het (werk)leven aanraden om een keer met Francis te sparren.

Francis is een gedreven persoon, gevoelsmens, spontaan en enorm enthousiast. Eerlijk en oprecht. Ik kan mij persoonlijk niet voorstellen dat er mensen zijn die niet verder komen met Francis haar aanpak.

Daniëlla Mollinga 
Werkzoekende

Coaching á la Francis Boetzkes. Dé loopbaancoach voor jou! Nee ècht, ik meen het.

Dit is een vrouw met een enorm verstand van haar vak en een beetje extra. Ze coacht met hart en ziel en is niet bang om die bloot te leggen. Haar positieve energie straalt ze uit van binnen naar buiten. Zij maakt het verschil en is als een wandelende zon met een fris briesje.

Ze is gepast professioneel, heeft een ontzettende hoeveelheid engelen-geduld, en het woord oordelen bestaat niet in haar woordenboek. Een hele fijne dame om mee te werken en haar opdrachten zijn zeer educatief. Een volwassen vorm van ‘creatief leren’.

Je bent een fantastisch mens Francis en ik ben gezegend je gekend te hebben. Ik zal je wijsheid mee nemen in elke fase van mijn toekomst. Misschien kom je wel in het dankschrift van mijn allereerste boek of wijd ik hem zelfs volledig aan je toe. Je bent een ware held zonder cape. Dat mag best erkend worden.

Heel erg bedankt voor de geluksmomentjes en jouw geloof in mij.

Startte haar traject als werkzoekende en heeft na het afronden van haar 3 sessies een passende baan gevonden.
Leuke spontane vrouw die weet waar ze mee bezig is. Heeft mij super goed geholpen en ze wist in een kort gesprek al precies wat we konden behandelen. Tijdens de coaching ook andere dingen aangepakt die ze tegen kwam. Ik zou haar echt aanraden als je vastloopt met iets. Makkelijke prater die ook goed luistert naar wat je zegt.
Startte haar traject als Medewerker Bron&Contactonderzoek en is momenteel Informant voor de Belastingdienst.
 

Bij Francis voel je je echt op je gemak om te spreken. Ze komt bij de kern van wat jij wilt.

Gevoel en Passie komt in het gesprek steeds naar voren.

Een fijne coach om naar te luisteren.

Anoniem, 31 jaar uit Leeuwarden
– Coördinator Marketing & Communicatie
 
Francis heeft mij in korte tijd zoveel geleerd! Met handige opdrachten en leuke spellen heb ik inzicht gekregen in aspecten die voor mij belangrijk zijn in mijn carrière. Dit geeft mij de juiste tools om in de toekomst betere keuzes te kunnen maken. En waar ik sommige dingen aan mezelf als hindernis heb beschouwd heb ik geleerd dat ik deze onderdelen juist krachtig kan inzetten en ze mij juist onderscheidend maken. Francis weet goed te doorgronden, kan tussen de regels doorlezen en brengt ervaring en kennis mee. We zijn van dezelfde generatie en ze begrijpt daardoor als geen ander waar ‘wij’ mee te maken krijgen!
– Casemanager GGZ

Ik liep al langere tijd met de vraag wat ik nu precies zou willen qua werk. Is mijn huidige baan passend bij mijn kwaliteiten of ga ik toch op zoek naar wat anders en het belangrijkste; wat zou dan bij mij passen? Natuurlijk had ik hier zelf al bepaalde ideeën over, maar om daadwerkelijk een stap hierin te maken heb ik mij aangemeld bij Francis. Francis is integer, luistert goed en zeer betrokken bij het proces waar ik doormaakte. Dit merk je door haar persoonlijke benadering, zodat het traject écht jouw persoonlijke proces is en niet het ‘’doorwerken van het werkboek’’. Ze neemt de ruimte om de verschillende opdrachten duidelijk uit te leggen en doet dit op een fijne en rustige manier. Ze durft hierin ook zeker kritisch te zijn. Francis heeft me inzicht gegeven in mijzelf en wat voor mij belangrijke voorwaarden zijn voor mijn toekomstige baan. Het is denken in kansen en zelf de regie nemen, dat heb ik zeker van Francis geleerd. Maar ook fijn om te merken hoe je door het traject handvaten kunt krijgen hoe je je huidige werk meer kunt laten aansluiten op jouw persoonlijkheid. Het traject heeft mij het duwtje in de rug gegeven wat ik nodig had. Mocht je, net als mij, twijfelen aan je huidige werk of toch overwegen om een andere stap te zetten in je loopbaan, aarzel dan niet en neem contact op met Francis!

Register Loopbaanprofessional NOLOC erkend Loopbaancoach Leeuwarden
Startte haar traject als
S
choolmaatschappelijk werker / casemanager en
is nu naast deze functie ook zeer actief voor haar
eigen onderneming Gui-Dance.

Francis heeft mij op een mooie en professionele manier laten inzien wat mijn belangrijkste waarden en kwaliteiten zijn. Vanuit een warme betrokkenheid en met veel empathie. Als je niet duidelijk meer weet wie je bent en waar je naartoe wilt ben je hier op de goede plek!

– Assistent Bewindvoerder en heeft na het traject 
een switch gemaakt naar een andere werkgever.

Francis is een fijn persoon om mee te communiceren. Ze weet waarover ze het heeft en bied ook de juiste opdrachten bij de vragen die je hebt.

– Teamlead Sales

Tijdens de coaching sessies voelde ik me erg op mijn gemak bij Francis. Ze kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze heeft dingen die ik al wist bevestigd, maar ook heeft ze me helpen inzien wat mijn kwaliteiten zijn. Ik kwam bij Francis met de vraag: wat voor soort werk past er bij mij en ik weet nu waar ik naar op zoek ben en hoe ik dat kan bereiken.

Register Loopbaanprofessional NOLOC erkend Loopbaancoach Leeuwarden

NOLOC erkende loopbaancoaching