Klantreviews

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Ik ben via de overheid bij Francis Boetzkes terecht gekomen. Vanaf het eerste contact verliep alles feilloos. De coaching was goed gestructureerd mbt arbeidsmarktscan, compententie test, opdrachten en gesprekken. Francis bracht in een korte tijd bij mij naar boven wat belangrijk is voor mijn volgende stap. Haar persoonlijke benadering is zeer fijn, duidelijk en effectief. Ik voelde mij al gauw op mijn gemak in het was goed om mijn gevoelens op een veilige manier met haar te kunnen delen. De wisselwerking was super in onze communicatie waardoor ik weer veel nieuwe energie kon opdoen en inspiratie heb verkregen. Heel hartelijk dank Francis. 🙂
 
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
 

Nadat ik op werkgebied een nieuwe uitdaging was aangegaan, bleek na een vrij korte periode dat de werkzaamheden niet aansloten bij wat ik ambieerde. Ik besloot om te gaan stoppen met deze baan en tijd te nemen voor rust en bezinning. Hierin wilde ik verdieping en ik koos voor een loopbaancoachtraject. Mijn doel hierbij was om zicht te krijgen op mijn kwaliteiten en valkuilen en om te reflecteren op mijn professionele ontwikkeling. Bij Francis voelde ik mij gehoord en op mijn gemak. Met haar respectvolle en zachte benadering, kwamen we samen tot de kern. Ik ben nu standvastiger: ik weet waar mijn hart ligt en in welke richting ik mijn nieuwe baan wil zoeken. Het traject is voor mij waardevol geweest. Het contact met Francis was laagdrempelig en ook na het afronding is zij nog altijd bereikbaar voor vragen of om ergens over te sparren. Een aanrader!

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde
 

Een goede coach is een winst voor iedere ondernemer. D.m.v haar effectieve professionele gesprek technieken, weet Francis je feilloos langs je kwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen mee te nemen en je daardoor weer de bomen in het bos te zien staan en je nieuw inzichten en actiepunten mee te geven. Voor mij is/was het coaching traject met Francis een erg waardevolle bijdrage voor mijn persoonlijke en professionele groei in mijn onderneming tijdens de Covid-19 periode, waarmee ik praktische tools kreeg om elke dag nieuwe stappen te zetten.

Daniëlla Mollinga 

Coaching á la Francis Boetzkes. Dé loopbaancoach voor jou! Nee ècht, ik meen het.

Dit is een vrouw met een enorm verstand van haar vak en een beetje extra. Ze coacht met hart en ziel en is niet bang om die bloot te leggen. Haar positieve energie straalt ze uit van binnen naar buiten. Zij maakt het verschil en is als een wandelende zon met een fris briesje.

Ze is gepast professioneel, heeft een ontzettende hoeveelheid engelen-geduld, en het woord oordelen bestaat niet in haar woordenboek. Een hele fijne dame om mee te werken en haar opdrachten zijn zeer educatief. Een volwassen vorm van ‘creatief leren’.

Je bent een fantastisch mens Francis en ik ben gezegend je gekend te hebben. Ik zal je wijsheid mee nemen in elke fase van mijn toekomst. Misschien kom je wel in het dankschrift van mijn allereerste boek of wijd ik hem zelfs volledig aan je toe. Je bent een ware held zonder cape. Dat mag best erkend worden.

Heel erg bedankt voor de geluksmomentjes en jouw geloof in mij.

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Leuke spontane vrouw die weet waar ze mee bezig is. Heeft mij super goed geholpen en ze wist in een kort gesprek al precies wat we konden behandelen. Tijdens de coaching ook andere dingen aangepakt die ze tegen kwam. Ik zou haar echt aanraden als je vastloopt met iets. Makkelijke prater die ook goed luistert naar wat je zegt.

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Bij Francis voel je je echt op je gemak om te spreken. Ze komt bij de kern van wat jij wilt.

Gevoel en Passie komt in het gesprek steeds naar voren.

Een fijne coach om naar te luisteren.

Coördinator Marketing & Communicatie, 
31 jr uit Leeuwarden:
Francis heeft mij in korte tijd zoveel geleerd! Met handige opdrachten en leuke spellen heb ik inzicht gekregen in aspecten die voor mij belangrijk zijn in mijn carrière. Dit geeft mij de juiste tools om in de toekomst betere keuzes te kunnen maken. En waar ik sommige dingen aan mezelf als hindernis heb beschouwd heb ik geleerd dat ik deze onderdelen juist krachtig kan inzetten en ze mij juist onderscheidend maken. Francis weet goed te doorgronden, kan tussen de regels doorlezen en brengt ervaring en kennis mee. We zijn van dezelfde generatie en ze begrijpt daardoor als geen ander waar ‘wij’ mee te maken krijgen!
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Francis heeft mij op een mooie en professionele manier laten inzien wat mijn belangrijkste waarden en kwaliteiten zijn. Vanuit een warme betrokkenheid en met veel empathie. Als je niet duidelijk meer weet wie je bent en waar je naartoe wilt ben je hier op de goede plek!

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Francis is een fijn persoon om mee te communiceren. Ze weet waarover ze het heeft en bied ook de juiste opdrachten bij de vragen die je hebt.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Ik liep al langere tijd met de vraag wat ik nu precies zou willen qua werk. Is mijn huidige baan passend bij mijn kwaliteiten of ga ik toch op zoek naar wat anders en het belangrijkste; wat zou dan bij mij passen? Natuurlijk had ik hier zelf al bepaalde ideeën over, maar om daadwerkelijk een stap hierin te maken heb ik mij aangemeld bij Francis. Francis is integer, luistert goed en zeer betrokken bij het proces waar ik doormaakte. Dit merk je door haar persoonlijke benadering, zodat het traject écht jouw persoonlijke proces is en niet het ‘’doorwerken van het werkboek’’. Ze neemt de ruimte om de verschillende opdrachten duidelijk uit te leggen en doet dit op een fijne en rustige manier. Ze durft hierin ook zeker kritisch te zijn. Francis heeft me inzicht gegeven in mijzelf en wat voor mij belangrijke voorwaarden zijn voor mijn toekomstige baan. Het is denken in kansen en zelf de regie nemen, dat heb ik zeker van Francis geleerd. Maar ook fijn om te merken hoe je door het traject handvaten kunt krijgen hoe je je huidige werk meer kunt laten aansluiten op jouw persoonlijkheid. Het traject heeft mij het duwtje in de rug gegeven wat ik nodig had. Mocht je, net als mij, twijfelen aan je huidige werk of toch overwegen om een andere stap te zetten in je loopbaan, aarzel dan niet en neem contact op met Francis!

Register Loopbaanprofessional NOLOC erkend Loopbaancoach Leeuwarden
Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Tijdens de coaching sessies voelde ik me erg op mijn gemak bij Francis. Ze kan goed luisteren en oordeelt niet. Ze heeft dingen die ik al wist bevestigd, maar ook heeft ze me helpen inzien wat mijn kwaliteiten zijn. Ik kwam bij Francis met de vraag: wat voor soort werk past er bij mij en ik weet nu waar ik naar op zoek ben en hoe ik dat kan bereiken.

Register Loopbaanprofessional NOLOC erkend Loopbaancoach Leeuwarden

NOLOC erkende loopbaancoaching